FÒRUM

Fòrum general

 

En aquest fòrum els alumnes poden interactuar amb els altres alumnes i els professors responsables del màster i la secretaria.

Cada entrada es notificarà en el vostre correu GOUMH. Si voleu contestar, heu de fer-ho a través del fòrum.

És important que activeu el correu GOUMH per a rebre tota la informació del màster.

En la pestanya “Presentació” del blog del màster, trobareu el tutorial per a activar-ho, o podeu seguir les instruccions que teniu a continuació.

INSTRUCCIONS PER A PARTICIPAR EN EL FÒRUM:

1) Per a entrar en el Fòrum primer cal entrar en el portal de Goumh de la UMH en el següent enllaç http://portal.goumh.umh.es

2) A continuació teniu que accedir a Goumh en la part de l’esquerra. Posteriorment us registreu en Goumh i us portarà a  http://innovacion.umh.es/google-apps Després, allí obriu el correu.

3) ACCEDEIX Al FÒRUM GENERAL ARA

4) Una vegada en el Fòrum cal respondre al tema amb un clic en publicar resposta. Mai a publicar nou tema. El Professor us posarà el tema.Vosaltres NO heu d’iniciar CAP TEMA NOU, solament heu de donar a PUBLICAR RESPOSTA.

Podeu descarregar  ací les instruccions per a treballar en el Fòrum de l’assignatura.

Si tinguéreu problemes per a participar en el fòrum, accediu directament a la pàgina del fòrum de cadascuna de les assignatures del màster a través de la secció*FÒRUM. 

*Els fòrums de cadascuna de les assignatures estaran oberts segons les dates d’inici i fi establides en el Cronograma de cada any.